Pytam, bo właśnie pracuję nad tym, żeby NWN2 brzmiało jak najlepiej po polsku.

Moderator: Bruce
Jak będzie, to na pewno - dobry.Kethoth pisze:NWN2 PL będzie miało dubbing? Liczę na to, że nie, bo w jedynce kiepsko wyszedł.
Wpłynęło na to przeniesienie mechaniki do edycji 3.0. (wczesniej była druga edycja z elementami trzeciej)kerte pisze:Mnie najbardziej wkurzyło to że nie można było kontynuować rozgrywki postacią z BG2, chociaż twórcy zapowiadali co innego.
Chętnie bym zobaczył techniczną stronę jakby to miało wyglądać. Skoro BG2 + TB można było ukończyć nawet na 40 poziomie doświadczenia, a NWN jest podobno ograniczony do 20 poziomu postaci, to co z tym przeniesieniem? Jakieś pomysły?Kethoth pisze:kerte pisze:
Mnie najbardziej wkurzyło to że nie można było kontynuować rozgrywki postacią z BG2, chociaż twórcy zapowiadali co innego.
Wpłynęło na to przeniesienie mechaniki do edycji 3.0. (wczesniej była druga edycja z elementami trzeciej)
Liczę na to, że NWN 2 będzie dużo ciekawsze niż pierwsza część i bedzie bardziej przypominać sagę BG w nowej oprawie niźli tytuł czerpiacy pomysły z typowych h&sBukary pisze:Jednego możecie być pewni: NWN2 ma świetną fabułę.
NWN1 też miało świetną fabułę. Jednak jej liniowa organizacja odstraszyła mnie od tej gry.Bukary pisze:Jednego możecie być pewni: NWN2 ma świetną fabułę.