Ja wymienie kilka swoich (thiefową pomijam, bo to wiadomo

Tyle na razie

Moderator: Bruce
Hehe właśnie, zajefajna muzyczka jest w GSgrim_reaper pisze: a Gianna Sisters hehe - grałam w to- przypomniało mi Mario Brothers - i tamtejszą muzyczkę
![]()
![]()
Zaproponuje więc FronLine Assembly czy Nine inch Nailsgrim_reaper pisze:jeszcze a propos tego kawałka : bardzo mi się podobają połączenia elektroniki i metalu, rocka - wiem, dla niektórych to profanacja, ale to kwestia gustu Razz
van_HellSing pisze:3. Warhammer 40.000: Chaos Gate (autor: Jim Crew). Na potrzeby gry napisano 10 podniosłych hymnów po łacinie(!). Nobilitis Ultramarini! Spróbuję to gdzieś udostępnić, bo rzadkie jest.
Początkowo to frontman NINa Trent Reznor zajmował sie muzą i dzwiękiem do Doom3 (nawet alpha gry miała folder nin a reznor pojawiał się w wywiadach i trailerach gry) ale na pewnym etapie Id albo Trent zrezygnowali z współpracy. Śzkoda bo ten gosć potrafi tworzyć wielkie rzeczy a Tweker na motyw przewodni gry wybrał bardziej rokowy kawałek, wg mnie nie pasujący do gry. Ogólnie ten układ były członek NINa wskakuje na miejsce Reznora - jakby Id chciało utrzymać kontakt z tego płodnego źródłavan_HellSing pisze:Tytułowy utwór do Doom 3 jest autorstwa byłego członka NIN, Chrisa Vrenny, znanego też pod pseudonimem Tweaker.
Oh to jest cudowne! Zapomniałem o tym całkiem. Poczatek Homeworld1, rozruch statu matki i ten cudowny chóryooguruto pisze:Nie darowałbym sobie gdybym nie wspomniał o motywie/kawałku ktory przejawial sie juz w filmach i np. grze homeworld
Ja mam całą ściezkę dziwiękową z Homeworld Cataclysm - abmient w tle, muzyka podczas bitew etc.Dziarsky pisze:Czy może ktoś załatwić dostęp do plików dźwiękowych z tej gry, które tworzą ambient w grze ?
Słodko. Odezwe się na privJudith pisze:Ja mam całą ściezkę dziwiękową z Homeworld Cataclysm - abmient w tle, muzyka podczas bitew etc.