Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Ocena misji
Granie w tę misję jest bliskie doświadczeniu mistycznemu! Coś niesamowitego ! 0%  0%  [ 0 ]
Misja dorównująca oryginalnym poziomom. Bardzo dobra! 100%  100%  [ 4 ]
Misja dosyć dobra, ale nie wszystkim może przypaść do gustu. 0%  0%  [ 0 ]
Misja przyzwoita, ale niczym nie zaskakuje. Przeciętniak. 0%  0%  [ 0 ]
Na bezrybiu ryba rak. Możecie w to zagrać, jeśli się naprawdę bardzo nudzicie. 0%  0%  [ 0 ]
Szkoda czasu na ściąganie takich śmieci. Trzymajcie się od tej misji z daleka! 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 mar 2013 08:32 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2311
Lokalizacja: Deutschland
Tytuł: Drymian Codex
Typ: Thief 2
Autor: Yandros, Random Taffer and Tannar
Data wydania: 10.03.2013
Język: English French German Italian Polish Russian
Wątek na ttlg: http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=140990

Download
http://thiefmissions.com/m/DrymianCodex
http://www.southquarter.com/downloads/2013/Codex_v1.zip
http://www.ttlg.de/de/download/download ... dex_v1.zip

UWAGI
Aby uruchomić grę po polsku:
1) Edytuj plik darkinst.cfg zmieniając w nim linijkę "language english" na "language polish"
2) Załaduj FMkę swoim loaderem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2013 19:52 
Akolita

Dołączył(a): 14 sty 2008 22:49
Posty: 146
Uwagi do kolegi tłumacza - pyskacza ;)
Piwo się warzy (od waru), a nie waży (od wagi)!
No i nie żadna krupa, tylko słód. No ale to jeszcze można wybaczyć, ale tego byka z warzeniem już nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2013 22:40 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2005 10:16
Posty: 2534
Lokalizacja: Statua postępu
Pytanie techniczne.

Zainstalowałem najnowszą paczkę od Mixthoora, no i gram właśnie w tę fanmisję.
Wszystko działa ładnie, jednakże wszystkie czcionki mam podejrzanie duże (np. te opisujące przedmioty ekwipunku w prawym dolnym rogu). A wcześniej miałem małe czcionki.
No i pytanie, czy ta zmiana rozmiaru czcionki to ustawienia fanmisji, czy też paczki (w pliku konfiguracyjnym kolega Mixthoor to ustawił).


Ostatnio edytowano 11 mar 2013 23:19 przez Leming, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2013 22:48 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2002 18:07
Posty: 3739
Najprawdopodobniej masz zmniejszoną rozdzielczość ekranu :)

_________________
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny, Thiefmaniak najgorszego sortu, do którego trzeba strzelać. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL. Nie jest godny należeć do ich wspólnoty narodowej. Patologiczny zarazek.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 mar 2013 23:13 
Młotodzierżca
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sty 2008 21:42
Posty: 806
Lokalizacja: Swarzędz
@Leming
Z topicu na TTLG:

Note: If the movie is cropped (which it may be with default settings from Tafferpatcher), open cam_ext.cfg in a text editor and find crop_movies. If there is no semicolon in front of it, add one to comment it out.

Note 2: The briefing is in widescreen, but NewDark will mush it horizontally to a 4:3 ratio when playing it in game. So it will fill the screen if you have Thief’s resolution set to a 4:3 resolution, but otherwise will be a little mushed and there will be space on either side. If the movie is instead getting cropped and some of it is cut off the screen, open up cam_ext.cfg and try setting ui_scale_mode 1 (instead of 2) and also perhaps scale_movie_to_ui.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 mar 2013 16:02 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2311
Lokalizacja: Deutschland
Z problemami dotyczącymi przejścia misji won do innego działu :P
viewtopic.php?f=4&t=5990 Tam też przeniosłem Wasze posty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 mar 2013 22:18 
Skryba

Dołączył(a): 02 gru 2004 22:40
Posty: 317
Lokalizacja: WROCLAW
Jak ja mam zmienić ten język w którym pliku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 mar 2013 22:44 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2311
Lokalizacja: Deutschland
Aby uruchomić grę po polsku:
1) Edytuj plik darkinst.cfg zmieniając w nim linijkę "language english" na "language polish"
2) Załaduj FMkę swoim loaderem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Teraz jest 14 gru 2019 07:00


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron