Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2007 21:27 
Arcykapłan

Dołączył(a): 10 paź 2003 21:15
Posty: 1420
Lokalizacja: Piła
[spoiler][/spoiler]sprawdzam[spoiler][/spoiler]

i dupa :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2007 22:34 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2002 21:57
Posty: 2046
Lokalizacja: Rzeszów
Spojler:
test
sprawdzam
Spojler:
test2


między tagami napisz tekst

_________________
Pozdrawiam
PiotrS


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2007 22:51 
Arcykapłan

Dołączył(a): 10 paź 2003 21:15
Posty: 1420
Lokalizacja: Piła
[spoiler][/spoiler]jeszcze raz[spoiler][/spoiler]
nie wiem dlaczego u mnie nie działa :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 06:57 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 maja 2003 16:58
Posty: 3742
Lokalizacja: Lublin
A czy próbowałeś pisać tekst, bo widzę, że wcisnąłeś tylko sam przycisk spoiler bez żadnego komentarza.
[spoiler]Zwykły tekst[/spoiler]

_________________
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 10:07 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2005 10:16
Posty: 2534
Lokalizacja: Statua postępu
Zrób tak. Napisz jakiś tekst, następnie zaznacz go myszą, a jak będzie zaznaczony to wtedy dopiero naciśnij przycisk "spoil(er)".

Bez spoilera
[spoiler][/spoiler]
[spoiler]Ze spoilerem[/spoiler]
[/spoiler]Prawie jak spoiler[/spoiler]

U mnie wszystko działa w porządku.

EDIT: No właśnie, dlaczego w postach pisze "spojler" a funkcja nazywa się "spoiler"? Może piszesz tego swojego spoilera z literówką i stąd ten błąd?

_________________
Kupię Azjatkę - najlepiej Japonkę (może być używana)

Suma całkowitej ilości Informacji we Wszechświecie jest stała i jest równa 0 (zero)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 11:23 
Bruce Dickinson
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 kwi 2003 11:07
Posty: 4555
Lokalizacja: Radlin
[spoiler]1... 2... 3... próba spoilera[/spoiler] ;)

Działa hehehe

_________________
SZKICE UMYSŁU - reaktywacja
Wherever You Go, There You Are...
Ciemność jest naszym sprzymierzeńcem!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 13:10 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
[spoil]spoil ... działa[/spoil]

[spoiler]spoiler...działa[/spoiler]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 13:19 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 maja 2003 16:58
Posty: 3742
Lokalizacja: Lublin
Wiemy, że spojler działa i już nie piszcie postów ze spojlerami. Wina leży po stronie Henrego, ponieważ nie wpisywał tekstu do spojlerów.

_________________
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 13:44 
Arcykapłan

Dołączył(a): 10 paź 2003 21:15
Posty: 1420
Lokalizacja: Piła
[spoiler]no to jeszcze raz[/spoiler]
Ok, wiem jaki błąd robiłem, przepraszam za zamieszanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2007 13:50 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Po kiego grzyba pisać tyle postów sprawdzających czy działa jakaś funkcja?! Od czego macie opcję podglądu pisanej wiadomości?! Apeluję o PORZĄDKI w tym temacie, bo zaczyna zakrawać to na nabijanie postów! :cen

[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 15:48 ]
Gdy najeżdżam kursorem w FF na emotkę to tylko w szybkiej odpowiedzi pojawia się łapka zamiast strzałki a w oknie odpowiedzi i w okienku ze wszystkim dostępnymi emotkami jej nie ma. W IE rączka pojawia się. Czy da się coś z tym zrobić?

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2007 19:18 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2003 07:36
Posty: 747
Lokalizacja: Szczytno
Cytuj:
Informacja

Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 606

Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.
W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ciągu ostatniego wybranego czasu.


Yyyyyy ze o co lotto ? dawno mnie tu nie bylo... loguje sie i widze taki komunikat... szok :O

_________________
ts.net.pl - Darmowy Serwer i darmowe kanały TeamSpeak3 dla Każdego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2007 19:30 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Po prostu informacje o nieprzeczytanych postach obciążają forum, dlatego są usuwane. Możesz zajrzeć do swojego profilu żeby sprawdzić, kiedy ostatnio byłeś na forum potem wystarczy, że użyjesz wyszukiwarki żeby znaleźć posty, których nie przeczytałeś. Przed aktualizacją takie informacje także były usuwane tylko nie pojawiał się żaden komunikat.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 wrz 2007 13:21 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4773
Lokalizacja: Poznań
Dopiero teraz coś zauważyłem:
u góry zamiast "Informacje" jest
Cytuj:
INFOTRMACJE

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 wrz 2007 14:18 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Dotyczy to tylko stylu subSilver. Znowu Chronicles okazał się najlepszy. 8-)

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 wrz 2007 14:20 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4773
Lokalizacja: Poznań
Mam Chronicles - ale teraz jest wszystko już ok.

[ Dodano: Pon 03 Wrz, 2007 23:41 ]
na portalu brakuje linka do albumu, a przy zdjęciach nie ma linków do komentarzy i oceny.

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2007 10:52 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2006 09:19
Posty: 1371
Lokalizacja: Zabrze
Chciałbym zgłosić jeszcze jeden problem. Gdy w którymś, z tematów ważnych (przyklejonych), pojawia się nowy post, emotka zmienia kolor z niebieskiego na czerwony, a także przykurcza się.. Czy da się to jakoś naprawić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 kwi 2008 16:56 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 paź 2004 14:55
Posty: 3786
Po zmianie czasu coś się kaszani na forum. Odchodzą takie cuda jak na załączonym obrazku --> http://img175.imageshack.us/img175/6944/wtfih4.jpg

_________________
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice."


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 kwi 2008 21:07 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2002 21:57
Posty: 2046
Lokalizacja: Rzeszów
Ten temat był moderowany, może to jest przyczyna,
poczekajmy jeszcze na koniec dnia.

_________________
Pozdrawiam
PiotrS


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 kwi 2008 21:13 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Ten też? ;)

BTW a czy to jest poprawione?

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 kwi 2008 21:19 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
temat o nb naprawdę ma post z przyszłości


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 06 maja 2008 17:07 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
przez kilka minut nie mogłem wejśc na forum i wyskakiwało :

phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 06 maja 2008 17:15 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Było nie próbować zhakować forum. ;)
BTW mamy nieaktualną wersję forum 1.12.5. Aktualna to 1.12.6p1.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 maja 2008 11:09 
Złodziej

Dołączył(a): 14 wrz 2002 21:31
Posty: 2404
Lokalizacja: Łódź
Jedno pytanko, czy dałoby się wprowadzić klikanie, które odsłania treść spoilera, a nie tylko zaznaczanie mychą? Coś takiego wprowadzili na TTLG i jest bardzo wygodne ;)

_________________
Builder Compound Asset Pack – models and textures for TDM


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2019 21:21 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2002 21:57
Posty: 2046
Lokalizacja: Rzeszów
Jest sprawa.
Mamy nieaktualne forum (RODO i inne takie), ale nasze forum jest mocno zmienione i zacznie się zamieszanie.
Jeżeli jesteście tym zainteresowani potrzebujemy kogoś kto poradzie sobie ze stroną i bazą sql.

_________________
Pozdrawiam
PiotrS


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Teraz jest 13 gru 2019 00:50


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron